SUSHIBERRY TO COŚ WIĘCEJ NIŻ RESTAURACJA ZE ŚWIETNEJ JAKOŚCI KUCHNIĄ AZJATYCKĄ

 

Inspiruje nas sama Azja – zróżnicowana, kolorowa, zaskakująca!
Przyjdź do nas i pozwól się wciągnąć w świat niesamowitych smaków. Zostań na profilu, by złapać inspiracje na temat kuchni azjatyckiej i Azji w ogInspiruje nas sama Azja – zróżnicowana, kolorowa, zaskakująca!
óle!.

Nasza Historia:
Sushiberry narodziło się z pasji Kuby i Elizy w 2013 roku.
Zaczęliśmy od sushi. Kuba – współzałożyciel do niedawna sam kręcił rolki i tak wkręcił się w świat sushi, że zamarzył o własnej knajpie – stworzonej na jego zasadach.

Skąd „berry” w nazwie? Zaczynaliśmy od nietypowych połączeń sushi z owocami. Choć dziś odeszliśmy od tego pomysłu, wciąż uwielbiamy Was zaskakiwać nietypowymi połączeniami smakowymi w duchu Fusion! Miód truflowy, sos żurawinowy, pistacje, pasty orzechowe? Te dodatki na stałe zagościły w naszych zestawach i zaskakują Wasze podniebienia.

Od jakiegoś czasu zaraziliśmy się zajawką do ramenu i postawiliśmy sobie za cel stworzenie ramenu perfekcyjnego. Dlatego do naszego bulionu (który gotujemy kilkanaście godzin!) dodajemy świeżo robiony (niemrożony!) makaron i własnoręcznie wędzone produkty! Nie zapominamy oczywiście o weganach, z ogromną frajdą wydobywamy smak umami w naszym wegańskim wariancie ramenu!

Nasz szef kuchni i sushimaster Misza fachu uczył się w Moskwie. Dziś daje popis swojej kreatywności i 15-letniego doświadczenia w Waszych zamówieniach! Poza Miszą na pokładzie mamy 25 innych utalentowanych kucharzy, których przedstawiamy Wam na profilu Facebook'a.

Poza sushi i ramenem zjesz u nas także wybitne Curry, Pad Thai i Bao Burgery! Jednym słowem: dla każdego coś pysznego!
Czy Tobie też leci ślinka na myśl o tych pysznościach? Wiesz co robić 

Google Play download AppStore Download